One-stop-shopping

Bij Perfect Coat is het one-stop-shopping. Industrieel natlakken is onze specialiteit. Daarnaast hebben wij intensieve samenwerkingen met onder andere matrijzenbouwers en spuitgieterijen. Het voordeel voor u: één vaste contactpersoon voor het complete productieproces. Aan het einde van het traject heeft u een compleet product in handen.

Onze projectmanager selecteert de juiste partner voor uw project. We kiezel enkel one-stop-shopping partners die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Wat houdt one-stop-shopping bij Perfect Coat in?

Projectmanagement

U krijgt bij Perfect Coat eerst een vaste projectmanager aangewezen. De projectmanager begeleidt het complete project. Hij maakt onder andere een planning en zal u op de hoogte houden van de voortgang van het project. Alle stappen van het productieproces worden naadloos op elkaar afgestemd. De deadlines worden daardoor probleemloos gehaald.

Matrijzenbouw en spuitgieten

Spuitgieten is het proces waarbij vloeibaar kunststof onder hoge druk in een matrijs wordt gespoten. Hierdoor is massaproductie van identieke producten mogelijk. Perfect Coat werkt samen met diverse professionele matrijzenbouwers en spuitgieterijen. Elke spuitgieter heeft zijn eigen kwaliteiten. De projectmanager koppelt het project aan de spuitgieterij die het beste aansluit bij het project.

Industrieel natlakken

Bij industrieel natlakken worden kunststof onderdelen voorzien van een laklaag in iedere gewenste kleur. Ook moeilijk te lakken kleuren als hoogglans zwart en chroom effect zijn voor ons geen enkel probleem. Onze 3 hypermoderne lakstraten zijn in staat om productonderdelen van alle kanten te voorzien van een hoogwaardige laklaag. Het gladde en egale eindresultaat voegt een strakke uitstraling en prettige gevoelsbeleving toe aan het product.

Bedrukken en laseren

Wij kunnen uw product afwerken met tekst, afbeeldingen en markeringen. Dit gebeurt volgens de tampondruktechniek. Bedrukken kan in verschillende kleuren en formaten. Wij kunnen gelakte producten ook lasergraveren.

Assembleren

Verschillende gelakte onderdelen worden geassembleerd tot een half- of eindfabricaat. Onze medewerkers assembleren de producten in huis bij Perfect Coat. In overleg kunnen we er ook voor kiezen om het assembleren door een sociale werkplaats te laten uitvoeren. Het resultaat is een perfect uitgevoerd kant-en-klaar eindproduct.

Interesse?

Heeft u interesse in een samenwerking met Perfect Coat? Stuur een e-mail naar info@perfectcoat.nl of bel ons op +31 (0)77 3060985. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheid van one-stop-shopping.

Refurbishment assembleren Perfect Coat foto

© 2020 Perfect Coat BV
Alle rechten voorbehouden

Met onze specialistische kennis bedenken we oplossingen voor het optimaal lakken van uw producten.