Hoogglans zwart natlakken van kunststof onderdelen

Hoogglans zwart geeft een extra dimensie aan specifieke onderdelen van uw product. Het draagt bij aan het uiteindelijke design. Hoogglans zwart is een moeilijke kleur om kunststof onderdelen mee te lakken. Bij Perfect Coat bent u aan het juiste adres. Sterker nog, Perfect Coat is gespecialiseerd in het industrieel natlakken in zwart hoogglans.

Wij zijn één van de weinige bedrijven in Europa die kunststof producten goed kunnen natlakken in hoogglans zwart. Perfect Coat maakt gebruik van moderne, volledig geautomatiseerde lakstraten en 2K-menginstallaties. Daarnaast hebben onze medewerkers enorme ervaring en vakkennis. Hierdoor zijn wij in staat om nauwkeurige en kwalitatieve lakoppervlakken te realiseren in hoogglans zwart. Wij staan garant voor de allerhoogste kwaliteitsnormen als het gaat om glanzend zwart kunststof onderdelen.

Projecten in hoogglans zwart

Zwart hoogglans kunststof onderdelen komen voor in verschillende industrieën. Denk bijvoorbeeld aan de automotive industrie, maar ook aan producenten van huishoudelijke apparaten en elektronica. U kunt verschillende succesvol afgeronde projecten vinden op onze projectenpagina.

One stop shopping

Onze projectmanager begeleidt u tijdens het complete proces. Dit proces bestaat niet alleen uit natlakken. Wij kunnen u ook een groot deel van het productieproces uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan matrijzenbouw, spuitgieten, natlakken in hoogglans zwart en het bedrukken of laseren van het product met een opdruk.

Onze medewerkers van de assemblage afdeling stellen de gelakte onderdelen samen tot een half- of eindfabricaat. Aan het einde van het traject heeft u een compleet product in handen.

U krijgt bij Perfect Coat altijd een vaste projectmanager aangewezen. De projectmanager stuurt het projectteam aan. Hij weet alles van uw project en zal u op de hoogte houden van de voortgang van het project.

Interesse?

Heeft u interesse in een samenwerking met Perfect Coat? Stuur een e-mail naar info@perfectcoat.nl of bel ons op +31 (0)77 3060985. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheid van het natlakken in hoogglans zwart.

Projectmanagement gelakte producten controleren Perfect Coat foto

© 2020 Perfect Coat BV
Alle rechten voorbehouden

Met onze specialistische kennis bedenken we oplossingen voor het optimaal lakken van uw producten.