PACCAR Daf Award 2021

Net als in 2019 heeft PERFECT COAT B.V. in 2021 voldaan aan alle door PACCAR Inc. gestelde kwaliteitseisen. PERFECT COAT B.V. heeft de te verrichten lakwerkzaamheden in 2021 voor DAF Trucks N.V. Netherlands en DAF Caminhões Brasil (DAF CF en DAF XF en de Next Generation) zelfs boven de gestelde kwaliteitsverwachting weten uit te voeren.

Vanwege dit goede resultaat werd PERFECT COAT B.V. onlangs door PACCAR Inc. genomineerd voor een Excellent Performance Award voor het bereiken van een uitzonderlijk hoog kwaliteitsniveau van “10PPM” voor geboden dienstverlening als loonlakker, het leveren van hoogwaardige producten, just-in-time leveringen en geboden uitmuntendheid op het vlak van klantenservice activiteiten.

PERFECT COAT B.V. is heel erg trots op deze award. Het is voor ons een hele mooie blijk van erkenning en waardering dat PACCAR Inc. deze award aan PERFECT COAT B.V. heeft uitgereikt. Wij willen daarvoor PACCAR Inc. hierbij nogmaals bedanken voor de nominatie en de goede samenwerking.

© 2020 Perfect Coat BV
Alle rechten voorbehouden

Met onze specialistische kennis bedenken we oplossingen voor het optimaal lakken van uw producten.