Excellent Performance Award

PACCAR Inc. en PERFECT COAT B.V. delen een gemeenschappelijk engagement voor het leveren van een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau en excellente uitvoering van de gestelde taken ten behoeve van hun wereldwijde klantenkring. PACCAR inc. heeft onlangs haar waardering uitgesproken jegens PERFECT COAT B.V., aan wie, volgens PACCAR Inc., een groot deel van het succes te danken is.

In 2019 werd door PERFECT COAT B.V. voldaan aan de door PACCAR Inc. gestelde kwaliteitseisen. Tevens wist PERFECT COAT B.V. de resultaten in de te verrichten lakwerkzaamheden in 2019 voor DAF Trucks N.V. Netherlands en DAF Caminhões Brasil (DAF CF en DAF XF) zelfs boven de gestelde kwaliteitsverwachting uit te voeren.

Daarvoor werd PERFECT COAT B.V. onlangs door PACCAR Inc. genomineerd voor een Excellent Performance Award voor het bereiken van een uitzonderlijk hoog kwaliteitsniveau van “10PPM” voor geboden dienstverlening als loonlakker, het leveren van hoogwaardige producten, just-in-time leveringen en geboden uitmuntendheid op het vlak van klantenservice activiteiten.

Wij als PERFECT COAT B.V. zijn erg blij met deze award. Het is voor ons een hele mooie blijk van erkenning dat PACCAR Inc. deze award aan PERFECT COAT B.V. heeft uitgereikt. Wij willen daarvoor PACCAR Inc. hierbij nogmaals bedanken voor de nominatie en de goede samenwerking.

© 2020 Perfect Coat BV
Alle rechten voorbehouden

Met onze specialistische kennis bedenken we oplossingen voor het optimaal lakken van uw producten.