Chroom effect natlakken van kunststof onderdelen

Een glanzend chroom effect op specifieke kunststof onderdelen geeft extra allure aan een product. Het onderdeel zal niet van echt te onderscheiden zijn. Zo kunnen we met onderdelen, die niet meer uitgevoerd gaan worden in chroom (vanwege milieu aspecten), toch hetzelfde effect bereiken. Perfect Coat is gespecialiseerd in het industrieel natlakken met chroom effect lak.

Perfect Coat maakt gebruik van volledig geautomatiseerde lakstraten en hypermoderne 2K-menginstallaties. Daarnaast hebben onze medewerkers de nodige vakkennis. Hierdoor zijn wij in staat om kwalitatief hoogwaardige lakoppervlakken te realiseren met chroom effect. Wij staan garant voor de allerhoogste kwaliteitsnormen als het gaat om kunststof onderdelen voorzien van een chroom lak.

Projecten in chroom effect

Kunststof onderdelen met een chroom effect komen voor in verschillende industrieën. Denk bijvoorbeeld aan producenten van huishoudelijke apparaten en elektronica. Ook in de automotive-industrie en de zorgindustrie komt de metallic kleur voor. U kunt verschillende succesvol afgeronde projecten vinden op onze projectenpagina.

One stop shopping

Tijdens het gehele proces wordt u begeleid door onze projectmanager. U krijgt bij Perfect Coat altijd een vaste projectmanager aangewezen. De projectmanager stuurt het projectteam aan en hij weet alles over uw project. Regelmatig zal hij u op de hoogte houden van de voortgang van het project.

Industrieel natlakken is onze corebusiness, maar wij doen meer. Wij nemen u een groot deel van het productieproces uit handen. Denk bijvoorbeeld aan matrijzenbouw, spuitgieten, natlakken met chroom effect en het bedrukken of laseren van het product met een opdruk.

Onze medewerkers van de assemblage afdeling stellen de gelakte onderdelen samen tot een half- of eindfabricaat. Aan het einde van het traject heeft u een compleet product in handen.

Interesse?

Heeft u interesse in een samenwerking met Perfect Coat? Stuur een e-mail naar info@perfectcoat.nl of bel ons op +31 (0)77 3060985. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheid van het natlakken van producten met chroom effect.

Industrieel lakken met de vlakspuitmachine Perfect Coat foto

© 2020 Perfect Coat BV
Alle rechten voorbehouden

Met onze specialistische kennis bedenken we oplossingen voor het optimaal lakken van uw producten.